|
Komplet od Rainersa |
| Autor |
Wiadomość |
Eryk
Model GSa: GS 500E
|
Wysłany: Sob 03 Gru, 2016 Komplet od Rainersa
|
|
|
hej.
Mam zamiar kupić komplet firmy rainers
kurtka: http://www.rainers.pl/?s=...meskie&model=14
spodnie: http://www.rainers.pl/?s=..._meskie&model=1
Ma ktoś może opinie na temat tego zestawu? potrzebuje coś na jazdę od początku wiosny do końca jesieni. Maksymalnie chce wydać do 1500zł na komplet. Ma ktoś może jakieś opinie na temat produktów wymienionych wyżej albo jakieś własne propozycje? Czy ten zestaw nadaje się do jazdy w niskich temperaturach? |
|
|
|
 |
xalor
Model GSa: Inny motocykl
Wiek: 34 Dołączył: 14 Lut 2016 Pochwał: 6 Posty: 262 Skąd: Krk
|
Wysłany: Pią 09 Gru, 2016
|
|
|
Popatrzyłbym na odzież Retbike. Polska firma, daję radę jakościowo i wizualnie, a trochę tańsza.
Z takich narciarskich spodni polecam Rebelhorn Thar. Wyglądają równie głupio, ale są 2 stówy tańsze, a za zaoszczędzone hajsy polecam dżinsy na lato. W tych się będziesz gotować.
Do -5 stopni powinno być ok. |
|
|
|
 |
ded

Model GSa: Inny motocykl
|
Wysłany: Sob 10 Gru, 2016
|
|
|
| Ja się rozglądam za jeansami na lato właśnie. Jak już wspomniałeś to może doradzisz coś sensownego. Jak się wstępnie przymierzałem to Adrenaline były tanie i z protektorami w zestawie. Ale nie muszą być z wyglądu cywilne, jakieś ściągacze materiałowe w kroku czy na zgięciach kolan dopuszczam. Zależy mi żeby nie było za drogo. |
_________________ Suzuki GS 550 M Katana '82 |
|
|
|
 |
Joanit118
|
Wysłany: Czw 07 Maj, 2026
|
|
|
| Jeśli szukasz sprawdzonych jeansów, które nie zrujnują budżetu, to zerknij na polskie marki typu Shima (model Rebel lub Gravel) albo Modeka – cenowo wypadają podobnie do Adrenaline, a często mają lepszej jakości podszewkę z Kevlaru lub Cordury. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|