Krotszy kluczyk do stacyjki |
Autor |
Wiadomość |
omaddo

Model GSa: Inny motocykl
|
Wysłany: Wto 08 Lip, 2014 Krótszy kluczyk do stacyjki
|
|
|
Nie wiem jak Wam, ale mnie od pierwszego uruchomienia GSa wkurzał kluczyk - był zdecydowanie za długi. Przez rok słyszałem w każdym punkcie dorabiania kluczy, że krótszego się nie da zrobić, bo nie wychodzą takie wzory. Dzisiaj niespodzianka, dało się Jakby ktoś z Was potrzebował, dało się znaleźć krótszy wzór kluczyka w punkcie w Auchan. |
_________________ Jazda na motorze jest ok, ale nikt nie zadziera z facetem jeżdżącym na słoniu. |
|
|
|
 |
simin

|
Wysłany: Wto 08 Lip, 2014
|
|
|
możesz wrzucić zdjęcie o czym dokładnie mówisz? Jakieś porównanie kluczyka przed i po... |
|
|
|
 |
omaddo

|
Wysłany: Wto 08 Lip, 2014
|
|
|
Proszę bardzo. W sumie żaden cud, ale już tak nie drażni, półtora centymetra mniej wystaje, da się wcisnąć w stacyjkę i zablokować kierownicę czy postojówki włączyć. Skoro się da to dlaczego nie
kluczykGS.jpg Oryginalny po lewej ;> |
 |
Plik ściągnięto 62 raz(y) 37,29 KB |
|
_________________ Jazda na motorze jest ok, ale nikt nie zadziera z facetem jeżdżącym na słoniu. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|