prosze o wsparcie w zakupie moto |
Autor |
Wiadomość |
Orion [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 06 Lip, 2010
|
|
|
Umówiłem się z kolesiem na czwartek o godz. 19:00, ul. Asfaltowa 17
Rozmawiałem z Fabianem i wpadnie też |
|
|
|
 |
Arronax [Usunięty]
|
|
|
|
Jak można nazwać ulicę Asfaltową, na cześć sławnego partyzanta Asfalta? Uciśnionych murzynów w ameryce? sorry za
|
|
|
|
 |
Fabian [Usunięty]
|
|
|
|
hehe Wpadnij, wpadnij, im wiecej oceniajacych tym lepiej |
|
|
|
 |
Miden [Usunięty]
|
|
|
|
tak Offtopicowo - ulica asfaltowa (niewiem jak teraz) ale przez ostatnie naście lat... nie było na niej ani ćwierć asfaltu
postaram się wpaść |
|
|
|
 |
Arronax [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 07 Lip, 2010
|
|
|
Równy bezsens, co informacja w radiu o tym że gdzieś jest mgła, kurna co ta wiedza Ci daje, jak będzie mgła to ją zauważysz, a jak jej nie ma to nie będziesz sie bał czy nadejdzie za 5 km... |
|
|
|
 |
Fabian [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 08 Lip, 2010
|
|
|
Czesc To ja dzisiaj juz zarezerwowalem sobie czas, Orion jakbys mogl do mnie jeszcze zadzwonic i potwierdzic |
|
|
|
 |
Miden [Usunięty]
|
|
|
|
tez wpasc? |
|
|
|
 |
Fabian [Usunięty]
|
|
|
|
No miden jeszcze pytasz, wpadaj wpadaj, ja zaraz wyruszam |
|
|
|
 |
Miden [Usunięty]
|
|
|
|
bylem na forum o 18.30 i nikt nie odpisał to myslalem ze nieaktualne... |
|
|
|
 |
Orion [Usunięty]
|
|
|
|
sorka, zapomniałem na forum potwierdzić |
|
|
|
 |
Miden [Usunięty]
|
|
|
|
i jak tam? |
|
|
|
 |
Fabian [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 09 Lip, 2010
|
|
|
Hmm..no jak na 1993 moze byc, chociaz na start trzeba byloby wydac troche na rzeczy typu, regulacja gaznikow, zaworow, wymiana oleju. Ale osobiscie za cene 4900 nie wzialbym go
Tak wiec, szukamy dalej ^^ |
|
|
|
 |
massumigirl [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 18 Lip, 2010
|
|
|
metalbeast napisał/a: | massumigirl, opowiadaj lepiej jak tam nowy sprzęt ? |
Więc, trochę się nie odzywałam, bo jak wiesz moto miało małą wadę gaźników, jednak w udało się to naprawić i motorek śmiga rewelacyjnie. W międzyczasie kupiłam cały osprzęt ubraniowy i już udało mi się zrobić 1005 km Cieszę się, że w koncu zdecydowałam się na zakup moto i mogę sobie pośmigać rewelacja. A jak tam u Was śmiganie?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Fenable [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Kwi, 2015
|
|
|
Powinienem dostać nagrodę złotej łopaty za odkopywanie tematu sprzed 5-ciu lat. Czy są jeszcze jakieś dobre duszyczki we Wrocławiu lub okolicach które byłyby w stanie pomóc przy kupnie pierwszego motocykla? Niestety znam się na tym jak świnia na gwiazdach i nie chce kupić jakiegoś szrotu. W dziale mechanika przejrzałem tematy mówiące na co patrzyć przy kupnie ale jednak ktoś kto zna się na tym byłby dla mnie na wagę złota. Jestem w stanie zaoferować za pomoc nagrodę |
|
|
|
 |
RedShadow

Model GSa: Inny motocykl
Wiek: 33 Dołączył: 10 Sty 2009 Posty: 1383 Skąd: Wrocław/Opoczno
|
Wysłany: Pon 06 Kwi, 2015
|
|
|
Kiedy chcesz oglądać to moto? Mógłbym pomóc, ale w najbliższej przyszłości raczej słabo z czasem będę stał. |
_________________ "– Potrafimy?
– Nie mam pojęcia. Ja na przykład nie potrafię.
– No tak, ale gdybyś potrafił i tak byś się nie przyznał. Ja bym się nie przyznał gdybym potrafił.
– A potrafisz?
– Nie
– Aha! " |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|