Serwisy Warsztaty we Wroclawiu, jakie polecacie? |
Autor |
Wiadomość |
artex92

Model GSa: Inny motocykl
|
Wysłany: Wto 07 Mar, 2017
|
|
|
W sumie trochę odkopię temat dla potomnych.
U Zachara GSkę robiłem w lipcu/sierpniu zeszłego roku, a w tym oddałem w połowie lutego i odebrałem w zeszły piątek.
Ceny i terminy ma dobre, ani razu mi nic nie spartolił, idzie super pogadać i zna się na rzeczy. Tak jak się ustawiłem tak miałem, kosztorys wstępny nie odbiegał od końcowego, wszystko co wyszło wiedziałem na czas i każdy ewentualny koszt był przedstawiony. Kumpel z GSką też robił równolegle ze mną i nie powie złego słowa
A po niedzielnym winklowaniu z przyjacielem śruby od prawej obejmy wydechu poszły na spacer- zostawiłem w poniedziałek pod fajrant i dzisiaj kumpel mi podwiózł pod dom i nic za to nie wziął.
Polecam |
_________________ GS500E 92 Seledynek -> GSX-R 750 K3 Dzik |
|
|
|
 |
ElCygano
|
Wysłany: Czw 23 Mar, 2017
|
|
|
Ja swoją BMke robiłem u Łukasza w RideNow na ul. Wiśniowej. Też nie mogę narzekać chociaż przyznam, że nie wiem jak tam z GSami. |
|
|
|
 |
betasza

Model GSa: Inny motocykl
|
Wysłany: Czw 23 Mar, 2017
|
|
|
Teraz u Łukasza stoi (albo dopiero co stała) moja stara suza gs500. Jak chcesz, to mogę podpytać właściciela, jak ocenia naprawę. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|