Kochani szukałem odpowiedniego działu ale nie znalazłem...
20.10.2021r. W wyniku odniesionych obrażen podczas wypadku samochodowego, nasz dobry przyjaciel Konrad Sieniawski zmarł.
Sytuacja jest bardzo przykra, zostawił żonę i osierocił syna.
Dla wielu z nas był bliskim przyjacielem, zawsze pogodnym i wesołym.
Jestem w kontakcie z Weroniką, jeżeli będziemy mogli jakoś pomóc, da znać.
O dacie i miejscu pożegnania Kreta poinformuję na bieżąco.
Odpowiedz do tematu
: Pożegnanie Kreta, ostatnia prosta.
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać...
-------------
Motorynka PONY ---> Romet Kadet ---> Yamaha Mint ---> Derbi GPR ---> Suzuki GS 500 ---> Suzuki GSX 1100 ---> Africa Twin
---> Jeep Wodnik Szuwarek
-------------
Motorynka PONY ---> Romet Kadet ---> Yamaha Mint ---> Derbi GPR ---> Suzuki GS 500 ---> Suzuki GSX 1100 ---> Africa Twin
:
Coś by się chciało napisać, ale nic nie pasuje..
Simson S51 '85 Suzuki GS 500E '97 Yamaha FZ6 S2 '08
:
Była bezpośrednia prośba aby dać Weronice dystans, tj. nie pisać nagle kondolencji na FB czy coś. To jednak spora trauma.
GS 500E -> GSR 600 -> GSXS 1000
:
Kochani. Dostałam informację od Weroniki, że pogrzeb jest w ten piątek tj.29.20.2021 o 11:30 w kościele w Aninie, a później jedziemy do Marysina na cmentarz.
Uważam, że powinniśmy się też może zrzucić na wieniec od całego forum. Co wy na to?
Na razie tyle.
Uważam, że powinniśmy się też może zrzucić na wieniec od całego forum. Co wy na to?
Na razie tyle.
baja bongo i do przodu
giełes pińcet eeeee -> Fazeratti FZS600 (Paszczak)
:
Pogrzeb odbędzie się w piątek 29.10.2021r. O godzinie 11.30 w kosciele przy ul. Rzeźbiarskiej 46 w Warszawie (Anin), potem odprowadzimy Kreta na cmentarz w Marysinie.
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać...
-------------
-------------
:
Dobry pomysł z wieńcem, gdyby ktoś z wawki zechciał się tym zająć ja jestem na tak.
Wiem, że gorszej okazji do spotkania nie można było sobie wyobrazić, ale może po pogrzebie spykniemy się forumowo gdzieś na kawie i powspominamy?
Wiem, że gorszej okazji do spotkania nie można było sobie wyobrazić, ale może po pogrzebie spykniemy się forumowo gdzieś na kawie i powspominamy?
:
Ja mam jeszcze pogrzeb jeszcze jeden, jeżeli tylko się nie nałoży termin to podjedziemy.
Raczej tylko na pogrzeb i powrót do pracy od razu.
W takim wypadku, wieniec może najlepiej jakby ktoś z Wawy ogarnął.
Jak będzie wiadomo kto i ile, to oczywiście się złożymy.
Raczej tylko na pogrzeb i powrót do pracy od razu.
W takim wypadku, wieniec może najlepiej jakby ktoś z Wawy ogarnął.
Jak będzie wiadomo kto i ile, to oczywiście się złożymy.
GS 500E -> GSR 600 -> GSXS 1000
:
Wieniec będzie ogarniać Warszawa
baja bongo i do przodu
:
W piątek nie damy rady urwać się z pracy, ale uwzglednijcie mnie proszę w składce na wieniec. Dzięki!
GS500E >> ER-6F
:
Także dopisuje się do składki, a jeśli czas pozwoli to miło było by was zobaczyć mimo takiego smutnego czasu ale o tym będę wiedział w późniejszym czasie tygodnia.
Ps. Jeśli komuś nie przeszkadzał by osobnik pod dachem to niech da znać.
Ps. Jeśli komuś nie przeszkadzał by osobnik pod dachem to niech da znać.
SÓZÓCKI GS500 -> Hyosung GT650R -> Hyosung Aguila GV650 Limited Edition -> MZ 660 Mastiff -> Buell XB12XT Ulysses
:
Oczywiście dokładam się do wieńca. Gdyby się ktoś wybierał z daleka a jechał by po autostradzie A2 to mogę ewentualnie kogoś przenocować. Myślami o ziomku i wolfie gdyby się wybierali. Jak się nie zdecydują to mam 2 miejsca wolne w Bolimowie do przenocowania ewentualnie kogoś z czwartku na piątek ode nie jest 70 km do wawy
Ten akrapovic lepiej brzmi jak go nie ma...
:
Nie wiem jeszcze czy uda mi się dojechać ale do wieńca mnie dopiszcie.
Nie wierzę w życie pozazlotowe
:
Mnie proszę także liczyć do wieńca, a moja obecność raczej jest bardziej niż pewna.
GS 500E' 06 Hornet 600' 08 NT 1100' 23
:
Do wieńca się dopisuje. Nic wiecej na razie nie jestem w stanie napisac... Brak mi slow...
I cherish my ignorance on the subject...
:
Odpowiedz do tematu
Nie uda nam sie przyjechac na pogrzeb, ale razem z Dosia chcemy się dolozyc do wienca. Czekamy na info i wyjdzie przelew.