Przesunięty przez: Yarccom Sro 29 Paź, 2008 |
dolnoslaskie |
Autor |
Wiadomość |
Majic
Model GSa: GS 500E
|
Wysłany: Sro 09 Lip, 2008
|
|
|
Jak zwykle pracuje w sobote, ale nd wolna. Najpierw odbierz, a później pogadamy |
_________________ Prowadzący G.G.G. (Gieesową Grupę Geriatryczną). |
|
|
|
 |
Andrew [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 10 Lip, 2008
|
|
|
No odebralem
Wiec mozemy sie ustawic.
Tylko chyba bede musial do nich podjechac, bo jak sie nagrzeje to nie chce z obrotow schodzic... 3tys, pozniej 2tys, i dopiero 1200, albo zgasnie. Ktos to juz chyba opisal na forum... |
|
|
|
 |
Bujacz [Usunięty]
|
|
|
|
no ja niestety zalogowalem sie i przeczytalem o tym spocie o 21 wiec bylo juz za pozno a podjechal bym... no ja tez mam cos pokrecone z tymi obrotami i nie moge dojsc do ladu Andrew a do jakiego serwisu oddajesz motor ?
a moze macie jakis taki tani i solidny serwis do polecenia ? |
|
|
|
 |
Andrew [Usunięty]
|
|
|
|
No ja oddalem do JM 100% motocykle, na Mickiewicza. narazie trudno mi powiedziec czy sa solidni, a czy tani to sprawa przedstawia sie nastepujaco:
gazniki (czyszcz.+synchro) 160zl,
zawory regulacja 80 + 2 plytki po 30
wymiana uszczelniaczy na przednich lagach 110 + olej 30 i uszczelniacze 30.
Za zalosc + wywazenie kola dalem 500zl.
Majic cos mi mowil ze niedziele ma wolna, wiec moze tak wstepnie nd wieczor jakis maly zlocik? |
|
|
|
 |
Majic
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2008
|
|
|
Niedziela -> 19.oo -> plac solny
Planowane 1,5-2 godzin jazdy
Obecność będzie sprawdzana |
_________________ Prowadzący G.G.G. (Gieesową Grupę Geriatryczną). |
|
|
|
 |
Andrew [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2008
|
|
|
No ja sie stawie na bank!
Byle tylko pogoda dopisala... |
|
|
|
 |
retro303 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2008
|
|
|
Cześć witam panowie, ja nie dam rady niestety przyjechac dzis bo od 20-stej zaczynam prace...;( Co do 100%JM motocykle to nie polecam osobiscie tego nikomu. Amatorscy serwisanci, wszystko nie tak. Mieli mi wymienic tylko zestaw napedowy i olej- nic nie dokrecone, stopka do biegów zaraz spadla a co najlepsze wypieprzyli mi ten sworzenw silniku, jakos dalem sobie z tym rade. Sprzeglo sie slizgalo niewiadomo czemu, olej zostal wymieniony ale filt oczywiscie nie jak mi powiedzieli w innym serwisie. Nie dokrecone naciagi lancucha. Wulgarne chamu gdy im zwrocilem uwage na lipe jaka odwalili... |
|
|
|
 |
Andrew [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008
|
|
|
uuuu.... nieladnie.
No ja sie teraz scieram z nimi bo mi gaznik robili i gs chodzi jak pralka....
z obrotow nie schodzi, nieraz zgasnie, przerywa. Bede dalej walczyl...
A jesli chodzi o jazde to moze i lepiej ze nie dales rady...
Bylo nieciekawie, burza z piorunami, troche nas zlalo z Majiciem, hehe |
|
|
|
 |
salsafreak [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008
|
|
|
pisałem że JM100% z mickiewicza to syfff...
mam kolege w hondzie na ul.rakowej więc polecam
ja jutro odbieram swoją suzi więc może na ten weekend się odezwe i wpadne na rynek ale jeszcze zobaczymy
jutro lub środa załatwie oc i przegląd i jak moto będzie chodzić - chyba kranik jest zapchany, chociaż w serwisie normalnie palił - wole sam to zrobić bo troche to potrwa a w serwisie biorą za godzine pracy 96 zł ...
... w końcu może będzie mi dane zrobić pierwsze kilometry
trzymajta się i do zobaczenia |
|
|
|
 |
sebastiantoja
|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008
|
|
|
Koniecznie zajrzyjcie! Czekamy na chętnych.
INFO O ZLOCIE |
_________________ To be old and wise, don’t we first have to be young and foolish?
 |
|
|
|
 |
metalbeast [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 16 Lip, 2008
|
|
|
chłopaki, ale wam zazdroszcze jestem z Głogowa (100km od Wro) i w sumie nie ma tu nikogo z kim mógłbym polatać... dopiero zacyznam więc jazda spokojna a i promień rozrzutu nie daleki - wiecie jak to jest kiedy zaczynacie.
A może ktoś jest z okolicy Głogowa??? |
|
|
|
 |
Andrew [Usunięty]
|
|
|
|
metalbeast, u nas niby jest troche wiary z Wrocka, ale cos kiepsko z frekwencja na zlocikach...
Jak sie troche rozkrecisz, to wiesz, 100 km to nie jest drugi koniec Polski, wiec zapraszamy! Moze w ktory weekend polatamy razem
Przy okazji Wrocek zwiedzisz |
|
|
|
 |
metalbeast [Usunięty]
|
|
|
|
Andrew napisał/a: | Jak sie troche rozkrecisz, to wiesz, 100 km to nie jest drugi koniec Polski, wiec zapraszamy! Moze w ktory weekend polatamy razem
Przy okazji Wrocek zwiedzisz |
no tak, ale muszę się wjezdzić. Ostatnio traska 50km mnie prawie wykończyła
więc pewnei w tym sezonie nie bede się zapuszczał zbyt daleko. Szkoda tylko że nie mam tu z kim na miejscu pojezdzic - podpatrzyłbym może cos |
|
|
|
 |
Bujacz [Usunięty]
|
|
|
|
no ja w ten week niestety nie moglem polecialem na caly weekend nad jeziorko za zielona gore moze dzisiaj wieczorem gdzies w miescie ?;> reflektuje ktos ?;> |
|
|
|
 |
salsafreak [Usunięty]
|
|
|
|
kiedyś mieszkałem troche w głogowie
na razie zaczynam jazde ... właściwie dzisiaj dopiero troche na terenie firmy się pokręciłem... jutro OC odbiore to zaczne ćwiczyć bardziej konkretnie
jak się wjeżdze to wybiore się do mamuśki to się zgadamy na weekend - mieszkałem na Piastowie II
...wypadałoby się też pokazać na rynku we wrocku ale na razie praktice praktice praktice |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|