SKRADZIONO GS 500 |
Autor |
Wiadomość |
ALUNO [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 31 Maj, 2013 SKRADZIONO GS 500
|
|
|
Witam wszystkich.
W nocy z 29 na 30 maja skradziono motocykl marki Suzuki GS 500E na terenie Wrocławia, dokładniej na osiedlu Popowice, na ulicy Popowickiej. Motocykl jest koloru czarnego. Z cech charakterystycznych: srebrne lusterka w kształcie łezki, nowiutka tylna opona jeszcze z oznaczeniami, przerysowany tłumik, wyrobione gwinty od śrub na kierownicy, brak jednej śruby podtrzymującej obrotomierz. Nr rejestracyjny PKN 6RC7. Za wszelkie informacje będziemy wdzięczni, prosimy o kontakt z Policją lub na forum. VIN: GM51A115120
3 dni go miałem
Motor 2.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 129 raz(y) 219,45 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez ALUNO Sob 01 Cze, 2013, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
JureX

Model GSa: Inny motocykl
|
Wysłany: Pią 31 Maj, 2013
|
|
|
Naprawdę przykra i paskudna sprawa, prawie taki jak mój. Jak zginął pod domem to bym jeszcze przemyślał sprawę, czy sprzedający nie udostępnił jeszcze jednego komuś kluczyka. Miejmy nadzieje, że się znajdzie. |
|
|
|
 |
lomax [Usunięty]
|
|
|
|
Przykra sprawa, tym bardziej, że praktycznie nowo kupiony Wiem, że nie czas na to ale napisz parę słów jak to się stało? Czym zabezpieczałeś? Jak go zwinęli?
EDIT: Wrzuć też numer VIN, może się przyda i coś gdzieś ktoś znajdzie... |
|
|
|
 |
Andy

|
|
|
|
Wyrazy współczucia... Oby odnalazł się cały i zdrowy-choć prawdopodobnie jest już rozebrany na części pierwsze. Krew mnie zalewa jak słyszę o takich akcjach, ostatnio niestety bardzo częstych Nie po to człowiek uczciwie pracuje, żeby taka menda, która nigdy się pracą nie skalała przyszła i ukradła. Kór...stwo najwyższych lotów... |
|
|
|
 |
Bonzo [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 01 Cze, 2013
|
|
|
Łapy takim poobcinać. Jak gdzieś mi w okolicach wpadnie coś takiego w oko to dam znać jak najprędzej |
|
|
|
 |
ALUNO [Usunięty]
|
|
|
|
Moj adres zameldowania a zamieszkania rozni sie wiec napewno nie sprzedajacy. Przyłapałem Łańcuchem do lampy(teraz wiem że tylko płatny strzeżony parking na takie rzeczy.) Jak ukradli to nie wiem budzę się rano patrze i nie ma;/ |
|
|
|
 |
marcinlbn18

|
|
|
|
Skur***syny ,zeby im reka uschła
Wiem co czujesz, byłem w podobnej sytuacji dwa lata temu. Na pocieszenie dodam ,że moja zguba odnalazła się po miesiącu w stanie "lekkiego rozkładu". Dałem rade ją poskładać do kupy i sprzedać z minimalna strata.
Pomógł zwykły człowiek, zaniepokojony widokiem jak gówniarze po 16-lat dosłownie rozbierają moje pierwsze autko na części niedaleko jego domu. |
|
 |
lwg1103 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 03 Cze, 2013
|
|
|
Podobny do mojego, myślałem, że takich nikt nie kradnie. Szukam teraz mieszkania więc sporo zwiedzam Wrocław - będę się rozglądał.
PS jaki łańcuch miałeś? Zwykły czy jakiś pro? |
|
|
|
 |
poldek171

|
|
|
|
Normalnie aby takim wpier....ol i do lochu!! Dupy nakopać aby takim! Ja bym chyba zawału dostał jak by mi Suze ukradli... Wyrazy współczucia... Oby się znalazła cała w jednym kawałku 3maj się Bracie ! |
|
|
|
 |
ALUNO [Usunięty]
|
|
|
|
Łańcuch chyba zwykły czarny, dzieki za wsparcie |
|
|
|
 |
Ryder [Usunięty]
|
|
|
|
Jutro jadę do Wrocka GS"em to będę się rozglądał |
|
|
|
 |
ajr [Usunięty]
|
|
|
|
lwg1103 napisał/a: | Podobny do mojego, myślałem, że takich nikt nie kradnie. |
tez tak myslalem, ale z drugiej strony, kiedys moja dawna nauczucielka jezdzila maluchem zamki w drzwiach zepsute zawsze mowila ze ma to gdzies bo kto jej starego malucha ukradnie pare lat temu spotkalem ja w autobusie i jednak ktos sie pokusil.
ale skoro niektorzy sa w stanie pobic za 5zł to dla takiego elementu wszystko co przedstawia jakakolwiek wartość to pewnie potencjalny cel. |
|
|
|
 |
Jaro500 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 08 Cze, 2013
|
|
|
Szkoda, bo nawet nie pojeździłeś... Zbieraj na następny bo warto, ale w przyszłości znajdź lepsze miejsce na parking.
Pozdro z Wrocka
---------------
GS 500E '93 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|