Witam Wszystkich. |
Autor |
Wiadomość |
paula.dolny_sl [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 30 Maj, 2014
|
|
|
właśnie oglądałam prognozy, kiszka, kiszka i jeszcze raz kiszka |
|
|
|
 |
omaddo

Model GSa: Inny motocykl
|
|
|
|
Ja patrzyłem i sobota wygladala obiecująco. Cieplej niż dzisiaj i bez deszczu. |
_________________ Jazda na motorze jest ok, ale nikt nie zadziera z facetem jeżdżącym na słoniu. |
|
|
|
 |
PiKAndyz
Model GSa: GS 500E
|
|
|
|
Mnie nie będzie przez weekend ten i następny... będę musiał dzisiaj i w przyszłym tygodniu najeździć na zapas. |
|
|
|
 |
omaddo

|
|
|
|
Powodzenia. Pogoda dzisiaj jest w sam raz.
[ Dodano: Pią 30 Maj, 2014 ]
Dobra, wg prognoz które przeglądałem, jutro ma być niezła pogoda. Zatem wybieram się na poszukiwanie zapory plichowickiej (poszukiwania, bo jak pisałem nie znam terenu ). Najprawdopodobniej startuję miedzy 9 a 10 (jeszcze się okaże), nie polecę autostradą, więc pewnie przez Świdnicę, Bolków i Jelenią, komu po drodze niech da znać. |
_________________ Jazda na motorze jest ok, ale nikt nie zadziera z facetem jeżdżącym na słoniu. |
|
|
|
 |
omaddo

|
Wysłany: Sob 31 Maj, 2014
|
|
|
Mnie się wycieczka udała, trasa fajna, dużo łuków, trochę mało miejsc do wyprzedzania. Zapora jak zapora, ale zawsze coś nowego do pooglądania. Może następnym razem będzie nas więcej. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 02 Cze, 2014
|
|
|
Ja niestety niedziela w szkole. Jeden zasrany wpis i pół dnia stracone.
Następnym razem obiecuje poprawę. Jak by ciom to proszę też o znaka też na kom, szybciej się zbiorę (509 673 701 Paulina).
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
omaddo

|
Wysłany: Pon 02 Cze, 2014
|
|
|
Jeśli o mnie chodzi, to pewnie znowu coś na sobotę sobie wymyślę (jeśli pogoda itd). Jak nie wymyślę, to może ktoś coś zaproponuje, a jak i to nie, to i tak będę jeździł bez celu. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 03 Cze, 2014
|
|
|
Panie i Panowie :):) na niedzielę planujemy mały wypadzik ..... no więc tak, 08.06.2014 r. godzina 10:00 start Świdnica ul. Esperantystów (Orlen ). Trasa - Wałbrzych - Mieroszów - przez Kochanów - Krzeszów - Kamienna Góra - Świebodzice. Oczywiscie w trakcie jakiś postój kawusie czy cokolwiek tam kto chce . Jak ktoś chętny dać znać :):) ja osobiście nie mogę się już doczekać |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 04 Cze, 2014 :)
|
|
|
Pojawiły się inne opcje trasy na niedzielę - albo Kletno i kawka w Pubie Biker's choice albo wycieczka przez Czechy. Pisać ktooooo chętny, mało jest okazji żeby się spotkać i pośmigać. |
|
|
|
 |
PiKAndyz
|
Wysłany: Pią 06 Cze, 2014
|
|
|
Plany mi się posypały i mogę jechać nawet teraz:)
Jutro motocykliści z Wrocławia jadą na Onkoigrzyska, kibicować dzieciom z rakiem na Stadionie Olimpijskim. Zbiórka w sobotę na stacji koło akademików (kredki i ołówka) o 11:40, potem razem jadą na Stadion. Wystarczy się pokazać, narobić szumu i zobaczyć uśmiechy dzieciaków.
W niedzielę spokojna jazda z milenijnego na maślice - LINK
Być może pojawię się na którymś z eventów, a może z kimś pojadę w trasę - na razie mam za małe doświadczenie, więc jeżdżę wolno i na krótkich odcinkach - na swoim GSie zrobiłem dopiero 250 km. Jak komuś nie przeszkadza, niech daje znać. A szaleć będziemy razem później |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 07 Cze, 2014
|
|
|
to zapraszam na 10:00 do Świdnicy, wyruszamy grupką, chyba do Kletna do Pubu Bikers Choice. Daj znać kolego czy się na to piszesz. Pozdrawiam Paulina |
|
|
|
 |
omaddo

|
Wysłany: Sob 07 Cze, 2014
|
|
|
Dajcie kiedyś znać jakbyście jechali w sobotę albo w tygodniu. Udanej wycieczki jutro. |
|
|
|
 |
PiKAndyz
|
Wysłany: Nie 08 Cze, 2014
|
|
|
Kurczę, zawsze docieram do wiadomości dopiero, kiedy już po ptakach... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|