[C] Rozbujanie Kujaw i Pomorza! |
Autor |
Wiadomość |
Snake

Model GSa: GS 500E
Wiek: 31 Dołączył: 14 Maj 2023 Posty: 4 Skąd: Grudziądz/Bydgoszcz
|
Wysłany: Nie 18 Maj, 2025 [C] Rozbujanie Kujaw i Pomorza!
|
|
|
Witam serdecznie,
Widzę, że ogólna aktywność na forum jest bardzo niska. Wiadome jest to, że są discordy, grupy na FB itp.
Stąd też wychodzę z inicjatywą, że trzeba rozkręcić Kujawsko-Pomorskie.
W samej Bydgoszczy widziałem wiele GS500.
Raz nawet mnie jeden motocyklista z grupy Bydgoskiej zaczepił na GS'ie, ale nic poza tym.
Może zorganizujmy coś własnego? Jakieś spotkanie, przejazd itp?
Potrzebni są niestety ludzie. Ja bardzo chętnie coś wymyślę.
Jeżeli ktoś preferuje grupę na FB, to zapraszam > Suzuki GS500 | Kujawsko - Pomorskie
Jeżeli to w jakiś sposób narusza regulamin to wybaczcie. Chodzi mi bardziej o rozruszanie społeczności. |
_________________ GS500 | Kujawsko-Pomorskie
Youtube |
|
|
|
 |
M.A.X
Model GSa: Inny motocykl
Wiek: 41 Dołączył: 08 Lut 2010 Posty: 232 Skąd: Golub-Dobrzyń
|
Wysłany: Czw 22 Maj, 2025
|
|
|
Nie wszyscy posiadacze GS500 są na forum, wielokrotnie gdy kogoś spotkałem w swoim rejonie pytałem się czy wiedzą o nas, zapraszałem bo można wiele się dowiedzieć, dopytać i społeczność miła ale widocznie to na tyle proste moto,że nie potrzebowali dodatkowej wiedzy lub sami nie dłubią. |
_________________ SÓZÓCKI GS500 -> Hyosung GT650R -> Hyosung Aguila GV650 Limited Edition -> MZ 660 Mastiff -> Buell XB12XT Ulysses
 |
|
|
|
 |
Snake

Model GSa: GS 500E
Wiek: 31 Dołączył: 14 Maj 2023 Posty: 4 Skąd: Grudziądz/Bydgoszcz
|
Wysłany: Sro 28 Maj, 2025
|
|
|
M.A.X napisał/a: | Nie wszyscy posiadacze GS500 są na forum, wielokrotnie gdy kogoś spotkałem w swoim rejonie pytałem się czy wiedzą o nas, zapraszałem bo można wiele się dowiedzieć, dopytać i społeczność miła ale widocznie to na tyle proste moto,że nie potrzebowali dodatkowej wiedzy lub sami nie dłubią. |
Domyślam się, że Forum jako forma raczej jest upadła, ale warto spróbować. Zrobiłem grupę na fb Kujaw i Pomorza. Niestety też cisza. Ciężko jest kogoś złapać, chociaż jeździ tego sporo. Jak masz znajomych z kujaw i maja GS'a to niech wbijają. Coś się rozkręci. |
_________________ GS500 | Kujawsko-Pomorskie
Youtube |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|