Witam |
Autor |
Wiadomość |
Karol_SBE
Model GSa: GS 500E
|
Wysłany: Sob 24 Sie, 2024 Witam
|
|
|
Witam Wszystkich serdecznie!
Bardzo mi miło, że mogę być użytkownikiem tego forum 😁 Jestem z województwa śląskiego, dokładniej Czeladź - SBE ( śląskie betlejem) 🤭🤣 Będę miał do Was kilka "na prawdę" ciekawych pytań odnośnie SUZUKI GS500E, na które niestety nie znalazłem odpowiedzi będąc gościem na forum 😉👍 Mój Giee eSior zjechał z lini montażowej w 1996 roku. Jest to tzw. przejściówka. Jeszcze czarne malowanie silnika ale rama i felgi już grafitowe. Jak do tej pory przejechał 21tys.km. Kupiłem go sobie na Moje 16'te imieniny (18 lat temu) 🤭 Sąsiad miał GS'a gdy byłem dzieckiem i obiecałem sobie, że kupię kiedyś takiego. Jestem 3'cim właścicielem od początku jeździły nim dwie Panie. Pierwsza kupiła go u niemca i zabrała do polski wracając z emigracji, następnie sprzedając w dłonie kolejnej Pani, która do niemiec wyemigrowała. Ja przywiozłem go na polską ziemię po raz drugi 😁😉👍 Ot cała historia.
Pozdrawiam Administrację i użytkowników 😉👍 |
|
|
|
|
Exodus
Model GSa: Inny motocykl
|
Wysłany: Nie 25 Sie, 2024
|
|
|
Witamy na forum!
Ładna perełka się trafiła. Coś innego niż GSy, które w historii miały tylu właścicieli ile lat |
_________________ Simson S51 '85 Suzuki GS 500E '97 Yamaha FZ6 S2 '08 |
|
|
|
|
Karol_SBE
Model GSa: GS 500E
|
Wysłany: Pon 26 Sie, 2024
|
|
|
Cytat: | Ładna perełka się trafiła. Coś innego niż GSy, które w historii miały tylu właścicieli ile lat |
Dokładnie 😉👍 Jak poskładam to podeślę foto bo prezentuje się naprawde zacnie 😉 |
|
|
|
|
M.A.X
Wiek: 40 Dołączył: 08 Lut 2010 Posty: 230 Skąd: Golub-Dobrzyń
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2024
|
|
|
Siemka i oby gełes jeszcze wiele km nawinął |
_________________ SÓZÓCKI GS500 -> Hyosung GT650R -> Hyosung Aguila GV650 Limited Edition -> MZ 660 Mastiff -> Buell XB12XT Ulysses
|
|
|
|
|
Podkopnik
Wiek: 36 Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 1031 Skąd: Warszawa/Opoczno
|
Wysłany: Nie 01 Wrz, 2024
|
|
|
WItamy nowego forumowicza;D |
_________________ Człowiek to jedyna istota na ziemi która zetnie drzewo zrobi z niego papier i napisze na nim "Ratujcie drzewa" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|