Czesc! |
Autor |
Wiadomość |
PizzaMan
Model GSa: GS 500E
|
Wysłany: Nie 10 Wrz, 2023 Cześć!
|
|
|
Witam z zachodniego wybrzeża! Suzuki GS500E to mój pierwszy motocykl, który jest ze mną od 3 lat i prawdopodobnie jeszcze kilka sezonów ze mną przejedzie. Jako bądź co bądź początkujący motocyklista (3 sezony od zrobienia prawka to chyba niewiele), dla którego mechanika jest czarną magią, "lurkowałem" od jakiegoś czasu na tym forum w poszukiwaniu merytorycznego źródła wiedzy i nie przeliczyłem się. Żeby nie pozostawać jedynie "biorcą" treści, sam z kolei z chęcią mogę podzielić się wiedzą z zakresu prawa administracyjnego i prawa wykroczeń, gdyż w tym się specjalizuję
A moja maszyna to GS500EU rocznik 1997.
LwG |
|
|
|
|
ziomek4000
Model GSa: Inny motocykl
|
Wysłany: Pon 11 Wrz, 2023
|
|
|
Powitać.
Nie spodziewałem się że będę po tylu latach witał tu kogoś z mojego miasta. |
_________________ Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie. |
|
|
|
|
Exodus
|
Wysłany: Czw 14 Wrz, 2023
|
|
|
Cześć!
Też miałem rocznik 97, też jeździłem dobre kilka sezonów (5). Także wszystko się zgadza |
_________________ Simson S51 '85 Suzuki GS 500E '97 Yamaha FZ6 S2 '08 |
|
|
|
|
Grzechu16
Wiek: 34 Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 2052 Skąd: Czechowice-Dz/Kraków
|
Wysłany: Wto 19 Wrz, 2023
|
|
|
Cześć |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|