Naklejki forumowe |
Autor |
Wiadomość |
Snake
Model GSa: GS 500E
Wiek: 30 Dołączył: 14 Maj 2023 Posty: 4 Skąd: Grudziądz/Bydgoszcz
|
Wysłany: Pią 19 Maj, 2023 Naklejki forumowe
|
|
|
Witam,
Widzę, że promowanie forum upadło. Ostatnie, to posty z 2017 (koszulki).
Wychodzę tutaj z propozycją stworzenia naklejek.
Naklejka jest dość tanią formą reklamy.
Kiedyś dla kumpla, który chciał wypromować VOLVO na Kujawsko - Pomorskie stworzyłem naklejkę.
Nie jest to wielki koszt oraz czas pracy, ale czy się przyjmie. Co o tym sądzicie.
Mogę taką naklejkę stworzyć, tylko czy będą chętni. Nie wiem jak wygląda zamówienie (co miasto to inna poligrafia i koszta).
Najlepiej byłoby, gdyby @administracja się wypowiedziała na ten temat.
Gdy będę mieć chwilę, to wrzucę jakieś swoje próbki. |
_________________ GS500E By Snake - Facebook
Youtube |
|
|
|
|
Exodus
Model GSa: Inny motocykl
Wiek: 32 Dołączył: 26 Sie 2012 Pochwał: 9 Posty: 557 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wto 23 Maj, 2023
|
|
|
Możesz napisać coś więcej na temat tego co to mają być za naklejki i jakie widzisz ich zastosowanie? W sensie czy to ma być napis na wahacz, mała kolorowa naklejka do zostawiania tam gdzie się było czy jeszcze coś innego.
Naklejki co roku są robione w ramach gadżetów na zlot i trafiają wtedy do każdego uczestnika. Z racji tego, że mało kto się tu udziela, a nie jeździ na złoty to robienie dodatkowych naklejek dotychczas nie było potrzebne. Niemniej fajnie, że jest jakaś nowa inicjatywa i chęci! |
_________________ Simson S51 '85 Suzuki GS 500E '97 Yamaha FZ6 S2 '08 |
|
|
|
|
Snake
Wiek: 30 Dołączył: 14 Maj 2023 Posty: 4 Skąd: Grudziądz/Bydgoszcz
|
Wysłany: Wto 23 Maj, 2023
|
|
|
Exodus napisał/a: | Możesz napisać coś więcej na temat tego co to mają być za naklejki i jakie widzisz ich zastosowanie? W sensie czy to ma być napis na wahacz, mała kolorowa naklejka do zostawiania tam gdzie się było czy jeszcze coś innego.
Naklejki co roku są robione w ramach gadżetów na zlot i trafiają wtedy do każdego uczestnika. Z racji tego, że mało kto się tu udziela, a nie jeździ na złoty to robienie dodatkowych naklejek dotychczas nie było potrzebne. Niemniej fajnie, że jest jakaś nowa inicjatywa i chęci! |
Pomyślałem, by zrobić taką naklejkę, która byłaby stricte nawiązująca do forum / społeczności.
Jakbyś mógł podrzucić mi naklejki ze zlotów (zdjęcia), to byłbym wdzięczny, bo jestem ciekaw jak one są zrobione (grafika). |
_________________ GS500E By Snake - Facebook
Youtube |
|
|
|
|
BociekPL
Wiek: 33 Dołączył: 27 Lip 2010 Pochwał: 46 Posty: 932 Skąd: Werchrata RLU
|
Wysłany: Sro 24 Maj, 2023
|
|
|
Sam nad takim pomysłem myślałem. Zwykła naklejka jak logo forum + ewentualnie adres http strony forum na dole. Był też pomysł samego logo bez czarnego tła. Koszt naklejek przerośnie koszt wysyłki Dobrze by to było połączyć z kolekcją koszulek rocznik '23. Chyba trzeba zrobić nowy post z ankieta ile osób było by realnie zainteresowane.
logo_tyl_cz.jpg
|
|
Plik ściągnięto 9 raz(y) 51,36 KB |
|
_________________ GS 500 SF |
|
|
|
|
M.A.X
Model GSa: Inny motocykl
Wiek: 40 Dołączył: 08 Lut 2010 Pochwał: 2 Posty: 230 Skąd: Golub-Dobrzyń
|
Wysłany: Sro 24 Maj, 2023
|
|
|
Jestem za koszulka lecz nie czarną |
_________________ SÓZÓCKI GS500 -> Hyosung GT650R -> Hyosung Aguila GV650 Limited Edition -> MZ 660 Mastiff -> Buell XB12XT Ulysses
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|