Bielizna termoaktywna |
Autor |
Wiadomość |
monikab
|
Wysłany: Nie 01 Maj, 2022 Bielizna termoaktywna
|
|
|
Podpowiedzcie proszę jaka jest różnica między Brubeck DRY, a Brubeck Cooler. Chcę kupić mężowi na urodziny bluzę i kalesony na motor, ale nie wiem, który wybrać. Różnica w cenie jest spora. Nie chciałabym przepłacić, bo się na tym nie znam, ale też nie chciałabym kupić czegoś, co wciśnie do szafy i powie, że to g....o. DRY kosztuje 260 zł, a Cooler prawie 350 zł
https://www.bieliznadlaro...beck-dry-l.html
https://www.bieliznadlaro...ocyklowa-l.html
Będę wdzięczna za pomoc
Pozdrawiam
Monika |
|
|
|
|
brat Łełka
Model GSa: Inny motocykl
|
Wysłany: Pon 02 Maj, 2022
|
|
|
Czesc
Jedna jest letnia chlodzaca. Niestety nie podpowiem czy to chlodzenie rzeczywiscie super dziala, wewnetrzny Janusz zabrania mi kupowac tak drogie ciuchy. Jesli sie na nia zdecydujesz, to odpusc kalesony, w lecie sa zbedne.
Druga jest na teraz - poczatek/koniec sezonu. Tutaj kalesony moga miec sens, zwlaszcza wieczorem, czy w dluzsza trase. Oczywiscie zalezy w jakich spodniach jezdzi
Osobiscie kupilbym zwykla uniwersalna sportowa koszulke ktora skutecznie odprowadza pot. Ale skoro chcesz sie wykosztowac to z tych dwoch wybralbym wersje letnia (tylko koszulka) |
_________________ Honda VFR750 '94
Honda VT600 obrzyn '95 |
|
|
|
|
|
BociekPL
Model GSa: GS 500E
Wiek: 33 Dołączył: 27 Lip 2010 Pochwał: 46 Posty: 932 Skąd: Werchrata RLU
|
|
|
|
brat Łełka, Ciekawe obserwacje opisałeś. Ja dodam jeszcze że w lecie nigdy jeszcze tak nie zmarzłem jak w zwykłej białej koszulce za 10 pln.
Na niższe temperatury świetnie sprawuje się: Bielizna Termiczna Helikon Level 2 |
_________________ GS 500 SF |
|
|
|
|
brat Łełka
|
|
|
|
Sorki, poprawka: "Osobiscie kupilbym zwykla uniwersalna sportowa termoaktywna koszulke..." - Myslalem ze oczywiste
"Zwykla uniwersalna" w sensie ze za 50-100pln, a nie 200 |
_________________ Honda VFR750 '94
Honda VT600 obrzyn '95 |
|
|
|
|
|
Exodus
Wiek: 32 Dołączył: 26 Sie 2012 Pochwał: 9 Posty: 557 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pią 06 Maj, 2022
|
|
|
Ja od siebie dorzucę, że jak tylko zakładam ciuchy motocyklowe (tekstylia) to zawsze pod spód idzie termoaktywny komplet. W lecie same motospodnie potrafią być dość nieprzyjemne od środka, więc tutaj dodatkowa warstwa się przydaje - a jeżeli nie jest to komplet narciarski to nawet nie grzeje dodatkowo |
_________________ Simson S51 '85 Suzuki GS 500E '97 Yamaha FZ6 S2 '08 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|