Klucz do wymiany plytek zaworowych |
Autor |
Wiadomość |
NippleTwister
Model GSa: GS 500F
|
Wysłany: Sob 16 Mar, 2019 Klucz do wymiany płytek zaworowych
|
|
|
Cześć, czy ktoś z Poznania lub okolic posiada i ma możliwość pożyczenia mi klucza do wymiany płytek zaworowych? Oczywiście odwdzięczę się dobrym piwem |
|
|
|
|
arek
Model GSa: GS 500E
|
Wysłany: Sob 16 Mar, 2019
|
|
|
Witaj, NippleTwister widzę brak zainteresowania Twoim tematem, a ostatnio zaopatrzyłem się w taki kluczyk.
Problem jest tylko taki że jestem z pod Lublina i nie miałbym jak Ci go osobiście dostarczyć
Jeśli nie znajdziesz kogoś innego gdzieś bliżej to mogę Ci go wysłać, kwestia opłacenia wysyłki no i ze 2 dyszki kaucji by się przydało.
Pozdro
P.S jak coś to mam jeszcze 4 sztuki używanych płytek zaworowych z mojej suzi. |
|
|
|
|
simin
Model GSa: Inny motocykl
|
Wysłany: Pon 18 Mar, 2019
|
|
|
Z tego co pamiętam to zamiast klucza nieźle można bylo sobie poradzić śrubokrętem i małym imbusem... Któryś rozmiar imbusa fajnie blokował się między szklanką i wałkiem rozrządu, tak że dostęp do płytki był w miarę wygodny |
|
|
|
|
NippleTwister
|
Wysłany: Pon 18 Mar, 2019
|
|
|
Niby można, ale nie chcę niczego popsuć biorąc pod uwagę fakt, że będę robił to pierwszy raz 😅 |
|
|
|
|
NippleTwister
|
Wysłany: Wto 19 Mar, 2019
|
|
|
Klucz zamówiłem, gdyby ktoś potrzebował to zapraszam do kontaktu, dzięki za odpowiedzi, temat można zamknąć, pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|