prosze o wsparcie w zakupie moto |
Autor |
Wiadomość |
Fenable [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Kwi, 2015
|
|
|
Planuje zakup na początku maja bo w tej chwili kończę prawo jazdy. Oczywiście jakby ktoś byłby w stanie mi pomóc swoja wiedzą to dopasowałbym się do niego czasowo (przywiózł/odwiózł) to motor mógłbym kupić nawet jutro. Wiadomo że wszystko zależy też od tego jaki sprzęt będzie na sprzedaż wystawiony. Teraz we Wrocławiu wystawione są 2 maszyny, tylko cena dość niska co mnie niepokoi.
http://olx.pl/oferta/suzu...html#cb2ce7b69b
http://olx.pl/oferta/suzu...html#cb2ce7b69b |
|
|
|
 |
RedShadow

Model GSa: Inny motocykl
Wiek: 33 Dołączył: 10 Sty 2009 Posty: 1383 Skąd: Wrocław/Opoczno
|
|
|
|
Na początku przyszłego tygodnia będę miał trochę czasu więc mógłbym pomóc Ci coś obejrzeć. Tylko wolałbym nie robić jazdy próbnej bo to jednak zawsze ryzyko. |
_________________ "– Potrafimy?
– Nie mam pojęcia. Ja na przykład nie potrafię.
– No tak, ale gdybyś potrafił i tak byś się nie przyznał. Ja bym się nie przyznał gdybym potrafił.
– A potrafisz?
– Nie
– Aha! " |
|
|
|
 |
doctoRR
Wiek: 36 Dołączył: 12 Wrz 2014 Posty: 98 Skąd: Jelenia Góra
|
|
|
|
Fenable, jestem z Wrocławia, i myślę o przesiadce z mojej GS 500 na coś mocniejszego, jeśli byś chciał, możemy się zgadać i wpadniesz zobaczyć. Moto jest w bdb stanie oczywiście napisz jak jesteś zainteresowany. |
_________________ ... |
|
|
|
 |
Fenable [Usunięty]
|
|
|
|
A to nie jest przypadkiem ta sztuka co miała tydzień temu przewrotkę na parkingu i nie chce się teraz wkręcać na obroty prawidłowo? |
|
|
|
 |
doctoRR
Wiek: 36 Dołączył: 12 Wrz 2014 Posty: 98 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: Wto 07 Kwi, 2015
|
|
|
To ta sztuka, ale już wszystko w porządku, wystarczyło, że płyny powracały same na swoje miejsce mówię - przyjdź, zobacz. Mi ogólnie na jej sprzedaży bardzo nie zależy, bo wiąże się to z tym, że będę musiał się bawić w kupowanie, dlatego najchętniej bym po prostu zamienił z dopłatą, ale jeśli jesteś zainteresowany to może się dogadamy, dlatego zachęcam żebyś zobaczył. O moto opowiem Ci wszystko, zobaczysz jak wygląda. No i zobaczysz jak się wkręca na obroty
ps. jeśli chcesz to możesz przyjść z jakimś specem, nie mam nic do ukrycia. Jedyne co do wymiany w motocyklu to tylna opona w niedalekiej przyszłości, obejma do wydechu (która była uszkodzona już jak go kupiłem i w końcu odpadła...), ale obejma już kupiona i czekam na kuriera. Przegląd jest w maju, ubezpieczenie opłacone do sierpnia. |
_________________ ... |
|
|
|
 |
ElCygano
|
Wysłany: Czw 15 Paź, 2015
|
|
|
(Do kasacji) |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|