Czesc |
Autor |
Wiadomość |
Andrzej
Model GSa: GS 500E
|
Wysłany: Sob 24 Wrz, 2022 Cześć
|
|
|
Cześć.
W wieku 40-stu lat postanowiłem spełnić marzenie z młodości i kupiłem GS 500. Bardzo pomogło mi to, że udało mi się wreszcie puścić starą przerdzewiałą Jawę 350 za dobre pieniądze (serdecznie współczuję kupcowi łącząc się w bólu i nadziei). Tym sposobem nie mam już czechosłowackiego gruza, ale japońską księżniczkę.
Na razie od nowa uczę się jeździć, a wkrótce będę potrzebował zdobyć kontakt do mechaników z okolic Warszawy - Ursynowa.
Pozdrawiam wszystkich.
Andrzej. |
|
|
|
 |
ziomek4000

Model GSa: Inny motocykl
|
Wysłany: Sob 24 Wrz, 2022
|
|
|
Witaj.
Ja to bym zostawił sobie tą Jawę i dokupił gs500. |
_________________ Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie. |
|
|
|
 |
Andrzej
Model GSa: GS 500E
|
Wysłany: Sob 24 Wrz, 2022
|
|
|
Już miałem serdecznie dość tej starej k****y, prawda jest taka, że to się do niczego nie nadawało już w dniu opuszczenia fabryki. Przed pandemią usiłowałem ją sprzedać za 1.000zł, to ludzie się śmiali, a po pandemii poszła za niezły pieniądz, nie było sensu dłużej tego trzymać. |
|
|
|
 |
Exodus

Model GSa: Inny motocykl
|
Wysłany: Sro 28 Wrz, 2022
|
|
|
Na pewno przesiadka na GS500 to będzie nowa jakość, ale i nowe wyzwania
Witamy i powodzenia! |
_________________ Simson S51 '85 Suzuki GS 500E '97 Yamaha FZ6 S2 '08 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
INFORMACJA DOTYCZĄCA POLITYKI PLIKÓW COOKIES ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH:
| |
|